Indlæser Begivenheder

Fernisering Lør. 4.11.2023 kl 14.00

 

The Guiding Light Art Company eller GLAC Studio sigter mod at skabe en lys fremtid gennem kunst. En sådan indsats stopper ikke kun med den personlige samling af kunstværker af Gomathi Siva Sankaran. GLAC Studio arbejder sammen med børne og unge, der ikke kun lærer at male, men som også forstår ende-til-ende-processen i kunstvirksomhed.

GLAC Studio er støttet af Sønderborg International School (SIS) med deres Art Room, hvor der afholdes oliemaleri og blyant skitse hver mandag, tirsdag og onsdag. De børn, der lærer kunst, er for det meste fra SIS. Vi har dog også elever, der kommer fra Ulkebøl og Sønderskøv Skolen

Vi har også haft sommer camp i uger 26, 31 og 32 hvorhen deltog børne og unge fra forskellige steder i ALS området og Tyskland.

Under UNG KUNST-kategorien for denne udstilling har vi 32 studerende, der præsenterer deres olie på lærred og blyantskitse, som de har lavet under vejledning af Gomathi Siva Sankaran. Deres aldersgruppe er mellem 6 og 14 år. Eleverne har selv valgt billederne de vil male.

 

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Titel

Go to Top