Indlæser Begivenheder

Åben: alle dage 11-16 Fernisering lør. 6. juli kl. 13.00

Åbningstale ved Susanne Weber

Kunstpunkt åbner igen dørene op for en Åben Udstilling.

 

Det er en udstilling, der er åben for alle, uanset om man er medlem af KunstPunkt, og uanset hvor man bor. Der er ikke et fast tema for udstillingen, og alle kunstarter er velkomne.

Igen i år præsenteres en meget bred palette af kunst.

I alt 21 kunstnere fra Danmark, Tyskland, og Ukraine deltager i udstillingen. Det medfører en meget alsidig udstilling og næsten alle kunstarter er repræsenteret.

Der udstilles mange forskellige kunstværker så som malerier, pastel, grafik, fotokunst, tegninger, strik, tekstile collager

På væggene er der akvareller, der udstråler liv og leg. Der er akryl – og oliemalerier, både naturalistiske med inspiration fra naturen og abstrakte billeder, der udfordrer beskuerens fantasi. 

Der er gratis adgang

Kunstpunkt og udstillerne håber, at mange har lyst til at besøge udstillingen og opleve alle kunstværkerne. 

Fernisering lørdag den 6 juli kl. 13.00 – Åbningstale ved Susanne Weber

Udstillerne er: 

Britta Refshauge Nørup, Christa Conradsen, Deborah Damgaard-Hansen, Dina Bruun, Erik Jørgensen, Erik Pedersen, Gerda Nehls, Hanne Darling, Inger Dethlefsen, Jutta Wittich, Karen Mølbæk, Kenneth Wollenberg, Kerstin Maywald, Kirsten Stubben, Marianne Bjerge, Marianne Sawierucha, Oksana Smielova. Pernille Maij Pedersen, Susanne Weber, Thore Jensen, Tina Kragh

 

 

 

 

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Go to Top