Indlæser Begivenheder

Åbent: Alle dage 11-17  Fernisering lørd.3.juni kl.14.00

NAVN: GOMATHI SIVA SANKARAN

BOPÆL: SØNDERBORG

MAIL: gomathisivasankaran@yahoo.com og support@theglacstudio.dk

TELEFON: +45 29 37 92 75

WEBSIDE: www.theglacstudio.dk

OM MIG:

 

En studerende af livet, nogensinde så glad for at lære og vokse sammen med jer  

17 års rejse inden for fremstillings-, bank-, farmaceutiske, shared services og energivirksomheder i forskellige økonomi- og projektledelseskapaciteter. En MBA fra Copenhagen Business School, Danmark og en CPA fra New Hampshire State Board, USA. Nu grundlægger og administrerende direktør for en kunst enkeltmænds virksomhed: The Guiding Light Art Company (GLAC) /The GLAC Studio.

En indisk kvinde, der bor i Danmark, der udforsker meget mere af kulturel mangfoldighed ved at opbygge forretningsforbindelser over hele verden. Min kærlighed til at forbinde punkterne og bygge broer mellem kulturer fandt en ny dimension med starten af GLAC Studio. Elsker at udtrykke mine tanker gennem olie på lærredsmalerier, akvareller og trækul og grafitskitser. Nogle af koncepterne bag malerierne involverer mange timers forskning inden for forskellige kulturer. Jeg nyder ideen om at skildre enhed i mangfoldighed.

 

Fejr diversitet serie – Twisters 1 og 2 Visdomskilde –

Disse 70 x 90 cm olie på lærred malerier viser Matsya-avatar fra den hinduistiske mytologi og den lille havfrue fra det danske litterære værk af Hans Christian Andersen, der bringer visdomskatten ud.
I den hinduistiske mytologi symboliserer Matsya-avataren gendannelsen af visdomskatten fra tvivls floden.
Den lille havfrue fra det danske litterære værk er på den anden side en stærk personlighed, der bruger sin indre styrke til at gå ud over det normale.
Vi dykker lidt dybere ind i metaforerne fra begge kulturer og fejrer mangfoldighed eller diversitet ved at fremhæve ligheden.
Når vi står overfor vanskelige omstændigheder, er det naturligt, at vores sind er i uro, der kan give os tvivl om selv. Det er under sådanne omstændigheder, at vores indre styrke afsløres, når vi finder visdomskatten indefra

 

Fejr diversitet serie – Kampen indenfor

Dette 80 x 140 cm olie på lærred viser Thor, tordenguden fra den nordiske mytologi og Lord Indra fra den hinduistiske (indiske) mytologi, der kæmper mod midgårdsormen
Thor er tilknyttet til torden, lyn, storme og styrke og er også kendt som menneskehedens beskytter og ansvarlig for helbredelse og lov og orden. Thor kæmper mod slangen Jörmungandr under begivenhederne i Ragnarok.
Lord Indra er himlenes guddom, lyn, torden, storme, regn og krig. Han er kendt for sine kræfter og er kendt for at have kæmpet mod slangen Vritra, der hindrer menneskelig velstand og lykke.
Vi fejrer mangfoldighed først ved blot at værdsætte ligheden mellem begge historielinjer. Ydermere tager vi disse metaforer for at få en bedre forståelse af, hvad disse begivenheder virkelig betyder.
I nutidens kontekst er dette maleri repræsentativt for den menneskelige sindstilstand. Midgårdsormen i vores sind er racistiske eller diskriminerende tanker, der kan overvindes af vores indre styrke – Thor og Lord Indra er repræsentative for vores indre styrke.
Thors køretøj er de to bjerggeder eller vædder, mens Lord Indras køretøj er elefanten der hedder Airavata. I yogapsykologi repræsenterer vædderen solar plexus chakra, og elefanten repræsenterer rodchakraet i en menneskelig krop. Begge chakraerne skal være i balance for et sind for at erobre negativiteter.
Thors våben er hammeren, og Lord Indras våben er Vajrayutham. Disse våben er metaforer, der repræsenterer værktøerj, der kan hjælpe sindet med at få den nødvendige visdom, der kan overvinde alle diskriminerende eller racistiske tanker.

Fejr diversitet serie – Lad os helbrede jorden

Denne olie på lærred 80 x 100 cm viser Sekhmet fra egyptisk mytologi og Narasimha-avatar fra hinduistisk mytologi – der beskytter og helbreder børnene på jorden.
Sekhmet (betyder »den magtfulde«) Hun er Guden for krig og helbredelse, der afværger pest og helbreder sygdomme. »The book of the Dead« nævner Sekhmet som både en kreativ og destruktiv styrke. Kreativ, fordi hun beskytter Maat (balance eller retfærdighed) og destruktiv, fordi hun afskyr det onde.
Lord Narasimha er en avatar, der ødelægger ondskab og afslutter religiøs forfølgelse og katastrofe på jorden og derved gendanner »Dharma« – den rækkefølge, der muliggør liv og univers.
Dette maleri fejrer mangfoldighed ved at bringe disse menneskelige-løveformer fra to forskellige kulturer sammen og beskytte / helbrede jordens børn. Børnene er glade for at nyde deres selskab og føler sig trygge i lotusdammen.

Fejr diversitet serie – Ved kærlighed står vi sammen – Denne olie på lærred 80 x 100 cm viser baby Kristus med mor Maria fra kristendommen og Krishna-avatar (baby Krishna) med mor Yashoda fra hinduistisk mytologi. Omgivet af skoven og kvæget og nyder det tidlige morgensollys, der kryber gennem skoven, viser både mødre og deres børn skønheden i enkelhed og kærlighed.
I hele Kristi og Krishnas liv kan man finde mange ligheder. Dette maleri fokuserer på deres barndom, der berører ligheden i deres livsstil og derved fejrer mangfoldighed. Både Krishna og Kristus var af en kongelig anstændig og menes at være Guds inkarnationer. Alligevel tilbragte begge to deres barndom som almindelige børn. Ydermere fremhæver dette maleri de stærke kvinder, der havde spillet vigtige roller i disse gudmænds liv.

 

Den lille munk – Dette 60 x 80 cm olie på lærred er en inspiration fra livets reneste form for udtryk – et barn. Den lille munk ses at være besat i meditationsprocessen i et rum med positivitet. Hun bringer fred og harmoni gennem sin uskyld, der forbinder dette rum og det solsystem, som hver enkelt af os deltager i

Den Lille Musiker – Dette 60 x 80 cm olie på lærred er en repræsentation af uskyld og intelligens. Udseendet af denne lille musiker afspejler begge dimensioner, når hun spiller selvsikker på sit klaver. Hun opretholder en direkte øjekontakt med sit publikum mens hendes fingre stryger tasterne og hendes strålende smil synger sammen med musikken.

 

Broen til håb – Dette 80 x 120 cm olie på lærred viser broen til håb. Denne imaginære bro er inspireret af mange billeder og kunstværker om det samme emne kombineret med kunstnerens eget fantasi. 

Kunstneren forestiller sig, at hun sidder på en lange bro og ser på håbets stråle. Pigen sidder afslappet og ser solskin med sine blinkende øjne og smiler. Dette er et afslappet øjeblik i sit liv og på en måde denne træbro repræsenterer hendes livsrejse

Portræt af Kayal – Denne olie på lærred på 60 x 80 cm er et portræt af et 2-årigt barn Kayal

Påfuglen – Dette oliemaleri viser påfuglen der sidder på en træ. Dette originale stykke er malet på lærredets sider (2 cm på hver enkelt side), hvorved det samlede malede areal er 104 x 44 cm

 

Tiltrække overflod ved Ashta Lakshmi 

Denne serie af 8 olie på lærred malerier 45×50 cm handler om de 8 indiske gudinder Ashtalakshmi. Ashta i Sanskrit sprog betyder nummer 8 og lakshmi er det gudinde som er velkendt for tiltrækning af overflod. Overflod er mere end velstand. Det kommer gennem at opnå en korrekt balance i livet. De 8 inkarnationer af gudinden Lakshmi repræsenterer de forskellige måder at tiltrække overflod på i ens liv. Derfor er der 8 forskellige form af Gudinde Lakshmi som hjælper ved tiltrækning af forskellige former af overflod. Det er normalt at man kan se de indiske guder med flere arme og siddende ovenpå lotusblomst.

Hvorfor har de flere arme?

Det er fordi at tiltrække overflod man behøver:

 • at arbejde hårdt og
 • at få adgang til flere værktøjer

Derfor hver enkelte gudinde viser alle de vigtige ting man kræver til at tiltrække overflod 😊

Hvorfor sidder de ovenpå lotusblomst?

For de meste er der to lotusblomster. Den lyserøde og den blå.

 • Den lyserøde lotus er et symbol på det oplyste sind, som vokser i mudder (forurening af materiel natur), men stiger over vandet for at åbne for Solens lys.
 • De gudinde står eller sidder på lotus, fordi de optræder i de oplyste sind og holder lotus som tegn på renhed og aspiration om at blive oplyste væsener.
 • Nogle gudinder holder eller sidder på en blå lotus (nilotpala), som symboliserer det universelle potentiale for åndelig udfoldelse og oplysning.

Kunstneren har prøvet at vise diversitet. Derfor har vi gudinde fra 8 forskellige lande:

 • Adi lakshmi (den første form) kommer fra Tyskland
 • Dhanya lakshmi (afgrødernes gudinde) kommer fra Danmark
 • Dhairya lakshmi (modets og tapperhedens gudinde) kommer fra Afrika
 • Gaja lakshmi (positivitetens gudinde) kommer fra Kina
 • Vijaya lakshmi (succesens gudinde) kommer fra Amerika
 • Vidya lakshmi (videns gudinde) kommer fra Mellemøsten
 • Dhana lakshmi (rigdommens gudinde) kommer fra Indien
 • Santhana lakshmi (gudinde for børn eller afkom) kommer fra Australien, og barnet er fra multikultur

 

Pooja Serie akvarel malerier er de 6 lille akvarel malerier på 10 x 15 cm papirer. Den serie var inspireret fra de billeder der blev taget da jeg havde holdet tiltrække overflods ceremonier.

Om #Pooja-serie malerier:

Dette er billeder af de genstande, der blev brugt som en del af bønneceremonierne. Hver af disse ting står som et symbol til positivitet. Uanset om det er frugterne eller messingpladerne eller lamperne, minder de mig om den positive oplevelse, jeg havde, da jeg lavede disse ceremonier for at tiltrække overflod. Jeg vil gerne dele denne positivitet og overflod med jer gennem mit kunstværk. 😊

Shivam Series akvarel malerier er de 7 lille akvarel malerier på papir. Den serie var inspireret fra de shivalingam og Gud Shivas skulpturer der ligger i forskellige steder i verden.

Om #Shivam-serie malerier:

De Shivam serie er en hyldest til Lord Shiva. Serien viser en rækkefølge af Shiva Lingam sten fra forskellige steder i verden. Selv stenen påpeger mandlige energi og det cirkel stenen sidder på kaldes Yoni der påpeger kvindelige energi. Shiva Lingam sten siges bringe balance mellem mandens gøren og kvindens viden. Det er en sten, der åbner dit sind for andre måder at løse problemer. Nogle af de Shiva Lingam i serien er menneskeskabte mens nogle af dem er Swayambhu eller naturskabte Lingam

Shivam-serie malerier – hvor kommer de fra?:

 • #Shivam 1 er sådan en skulptur der viser hvordan Lord Shiva ser ud. Han er de første yogi og man kan se ham mediterende med sit tredje øje åbent
 • #Shivam 2 er verdens højeste Shiva Lingam der ligger i Kardo skov, Ziro, Arunachal Pradesh i Indien. Typisk kan man se skulptur af en ko siddende lige foran Lingam. Koen er Lord Shivas køretøj. Dette Shiva Lingam er sådan en Swayambhu eller naturskabte Lingam
 • #Shivam 3 er Atma Lingam fra Mahabhaleshwara Temple, Gokarna i Indien. Man kalder det Atma lingam fordi dette lingam indeholder Lord Shivas sjæl. Folke de rører hjulen på toppen af Atma Lingam har sagt at de kunne mærke nogle slags energi
 • #Shivam 4 er Is Lingam i Amarnath huler der skabes naturaligt hvert år om vinteren. Så er det en slags Swayambhu Lingam
 • #Shivam 5 er Tarakeshwar Lingam i Vest Bengal i Indien
 • #Shivam 6 er en naturskabt Lingam i Ireland
 • #Shivam 7 er Kalyanasundaresar tempels Lingam i Nallur, Tamil Nadu i Indien. det er mennekeskabte Lingam. Alligevel siger folke at Lingam ændrer farven fem gange hver dag

 

Kantara-serie akvarel malerier er de 6 akvarel malerier på papir. Serien var inspireret af de indiske film der hedder KANTARA. Filmen handler om de velkendte konflikter mellem mennesker og nature. Ydermere er det første gange i historien af indiske cinema at vi ser alle de ritualer og kultur der tilhører til syd kendra dvs. Mangalore i Karnataka i Indien

Bhoota Kola eller Holy Spirit Worship er en af de gamle rituelformer for tilbedelse. Bhoota betyder fortid og kola påpeger til de forme af tilbedelser. De 6 malerier handler især om de danser

der laver Bhoota Kola.

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Go to Top