Indlæser Begivenheder

EFTERTANKE
Det jeg vil sige …..!

Fernisering lørdag d. 21.10. kl. 14

At udtrykke sig kunstnerisk er for mange mennesker lige så vigtigt og naturligt som at trække vejret. Man kan sige det er kunstnerens ønske om at fastholde noget smukt og æstetisk eller et særligt minde.
Det kan også være, kunstnerens måde at udtrykke sig på, når noget særligt er på spil: Et budskab, en undren, en særlig glæde, afmagt eller vrede. Noget der simpelthen må siges. Ikke nødvendigvis kun til andre. Måske lige så meget til én selv.
Det er sådan en udstilling, der vises på Kunstpunkt under overskriften Eftertanke.
15 kunstnere har det mod, der skal til, for at afsløre lidt af, hvad de dybest set går og tænker på. Det kan sagtens være at du, som gæst på udstillingen, fortolker det enkelte værk på en anden måde end kunstneren selv. Men er det ikke det kunst kan? Sætte tanker i gang.
De 15 kunstnere er: Ulrike Rasmussen, Susanne Weber, Christa Holm, Mette Larsen, Inga Selmer Hammer, Frauke Schümann, Christa Conradsen, Elva Hansen, Karisma Christensen, Helen Dalvig, Lisbeth Holm, Ine Agresta, Ulla Fenn, Gudrun Adrion og Elke Møller.
Kunstnerne kommer både fra Tyskland og Danmark. De viser en bred vifte af kunstarter så som: Akvarel, olie-og akrylmaleri, fotos, kollager, installationer, skulpturer og tekstilkunst. Alle kunstnere er til stede ved ferniseringen. Gennem hele perioden vil 1 eller 2 af kunstnerne glæde sig til at tage imod gæsterne.
Kom og se. Gør dig dine egne tanker. Få en snak med de af kunstnerne, som er til stede den dag.
Der er åbent på hverdage kl. 13 – 17 og i weekender kl. 11 – 17.
Der er gratis entre.

 

 

 

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Go to Top