Indlæser Begivenheder

 

Hej alle

 

Kender I det? Nogle gange vil man bare vise noget smukt, en stemning, noget man synes er seværdigt, eller noget man gerne vil mindes. Men der er også dage, hvor man brænder for at komme med et budskab, vise  en undren, en vrede eller noget man bare er nødt til at få sagt.

Lad mig give et par eksempler.

Jeg så en gang, her på KP, et dejligt maleri af en bedstemor med sit barnebarn på skødet. De kiggede hinanden i øjnene og smilede. Det sagde i al fald mig noget. Og vil man sætte trumf på, kan man jo hænge en smadret mobiltelefon ved siden af.

Eller den gang jeg selv lige havde læst historien om Helhesten. (den hest skal I bestemt ikke ønske at møde, men læs selv historien på nettet). Samme dag mødte jeg en vanvidsbilist. Der skete mig ikke noget. Men det billede jeg malede samme aften, udtrykker med al ønskelig tydelighed, hvad jeg har at sige til ham. Og det inkluderer helhesten naturligvis.

I årenes løb har jeg her på KP set mange tankevækkende kunstværker. Nogle gange ledsaget af en kort tekst eller et digt. Nogle gange med humor eller satire som virkemiddel. Jeg har også tit oplevet, at det er der vores gæster bliver stående lidt, eller vender tilbage.

Det jeg vil spørge jer om er: Kunne det ikke være spændende at lave en udstilling med nogle af de ting, vi hver især har lavet, og som viser, at der er et eller andet vi vil sige. Et budskab – om I vil.

Der er en ledig periode på KP d. 20.10. – 02.11. 2023.  Vil I være med?

Arbejdstitlen er foreløbig: Det jeg vil sige …! Men alle andre forslag er velkomne.

Skriv eller ring til mig. Gerne inden d. 01.08.23. Så vi ved, om vi er en flok, der vil være med. Er vi det, må vi mødes og snakke videre om det.

KH Lisbeth

 

Lisbeth Holm

Tlf.: 50421021

Mail: lisbethholmliho@gmail.com

 

 

 

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Titel

Go to Top