Indlæser Begivenheder

FØRSTE sal

 

Dina Bruun: Malerier

Anders Gehrke: Skulpturer

DINA BRUUN

Temaet på min udstilling “Konversation” hentyder til den interaktion der foregår mellem ethvert kunstværk og betragteren! 

Betragteren iagttager med sin forhistorie og sine præferencer- kunstneren ligeledes og på denne måde “konverserer” vi over værket på vidt forskellig vis- hvilket jeg finder fascinerende.

Om mig selv:

Alsisk billedkunstner, uddannet på University College Haderslev i 2008. 

 Så langt jeg kan huske tilbage har Kunsten og det kreative virke været noget der i perioder bevidst, men til tider også ubevidst har været en stor del af min identitet. 

I mange år var det imidlertid formidlingen og undervisningen af eleverne der var basis for mit kunstneriske virke. Den “egne” kunstneriske udfoldelse var trådt i baggrunden.

Efter et voldsomt sygdomsforløb i 2019 ændredes min hverdag imidlertid drastisk og jeg måtte nytænke min identitet og hvad der fremover skulle definere mig. Det viste sig hurtigt at kunsten var en god læge!

I mine portrætter forsøger jeg at vise skønheden i det skæve, det grove og det finurlige. Et ansigt bliver for mig først spændende når det kan fortælle en historie. Huden kan være som en geografisk fortælling om levet liv, sorger, glæder, latter, smerte og gråd.

Karakterer defineres eksempelvis af de tunge øjenlåg, den skarpe næse eller de fyldige læber.

Sådan fortæller et hvert ansigt sin egen historie, og med min pensel og farverne giver jeg så min fortolkning.

 

Mvh

Dina Bruun 

 

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Go to Top