Indlæser Begivenheder

IMPETUS

Bärbel Kock blev født på øen Rügen og tilbragte sin barndom og ungdom i Flensborg og har boet i Bremen siden 1990. ”

Det er nu et år siden, jeg havde muligheden på KunstPunkt at kunne udstille malerier, tegninger og objekter. Da jeg fik mange positive tilkendegivelser og havde mange hyggelige møder i det tidligere posthus i Augustenborg, spurgte jeg, om det var muligt at udstillile igen i år, og jeg er glad for at være her igen, ”siger Bärbel Kock.

Ligesom sidste år fulgte corona -situationen med os, men vi var fortrøstningsfulde. Dette kan også ses i titlen til udstillingen Impetus. Presset på kunstnerne er stort, fordi de endelig gerne vil kunne udstille helt frit igen. Der er også mange emner, der skal påpeges: klimaændringer, produktion af rent drikkevand, sundt, biologisk sundt, men også tilstrækkelig ernæring og fair trade i verden og meget mere. Samtidig må skønheden i naturen på vores unikke jord, som er alle menneskers opgave, der skal bevares, ikke ses bort fra i kunsten.

Mange nye billeder og objekter er blevet til, som vil blive vist sammen med etablerede værker i udstillingen. Kunstneren fra Bremen har mere end 50 medbragt. Og igen skriver hun yderligere tekster eller digte.

Bärbel Kock er medlem af KunstPunkt i Augustenborg, FFKK (Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening) og på IASE (International Artists Samfund Europa)

Udstillingen er fra 15.09. til 23.09.21 fra kl. 11 til 17. Bärbel Kock er til stede hver dag og glæder sig til de besøgende.

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Titel

Go to Top