Indlæser Begivenheder

Åben: Hverdage 12-16 weekend 11-16 Fernisering 10.8 kl. 14.00

Udstilling af tredimensionel kunst er frembragt på Als af Anna Kay og Per Balslev. Kunstnernes samarbejde er vokset ud af Coronatidens specielle forhold under et karantæneophold på Tenerife. Anna arbejder med stentøj og Per med træ og bivoks.

Keramikeren Anna har gennem mange år med udgangspunkt i Nordborg fremstiller skulpturelle og fantasifulde unika figurer samt skåle og krukker af stentøj. Nogle af de smukke krukker er udstyret med låg af flade natur sten. Stentøjet er dekoreret med en skøn kombination af pragtfulde farver og unikke mønstre.

Per tager udgangspunkt i Sønderborg og fremstiller træskulpturer med udgangspunkt i træ fra naturen og er påvirket af de 3V’er: Vejr, Vand og Vind. Alle skulpturerne er unika og præpareret efter en speciel udviklet metode, der gør dem velegnet til skønne og inspirerende indendørs dekorationer.

Udstillingen viser også nogle todimensionelle værker, billeder udført af de to kunstnere. En del af billederne er udført med en speciel proces, hvori indgår bivoks fra Pers private bi gård.

Med venlig hilsen

Anna Kay og Per Balslev

Del dette på din foretrukne platform

En kommentar

  1. Ulla Petrat-Meyer 13. juni 2024 af 20:36- Svar

    Vi glæder os

Læg en kommentar

Go to Top