Indlæser Begivenheder

DE TO VENNER, Kirsten Thilsing-Hansen fra Fyn og Hanne A. Jacobsen fra Als, udstiller igen sammen. Titlen på udstillingen er næsten indlysende:

Det er to venner, der igennem mange år har delt deres glæde ved interessen for at se på, undersøge og selv arbejde med de kunstneriske udtryk. Derudover er der andre årsager til, at titlen må siges at være velvalgt.

Titlen er så meget sigende: der er kun to udstillere, de har kendt hinanden igennem mere end 40 år, og deres venskab bygger bl.a. på deres fælles glæde ved at arbejde med kunst. Og venskabet og deres individuelle udvikling strækker sig over de mange år, De elsker at eksperimentere og afprøve, såvel materialer som teknikker.

 Så et besøg på deres udstilling vil give gæsterne mulighed for fordybe sig i mange facetter af kunst:  at se keramiske værker, malerier på såvel lærred for papir og pap. Der er tegninger med tusch og pen, der er også s’grafitto teknikker på en række mindre værker.

 Alt i alt vil de to kunstnere vise en del værker, som er lavet i de to nedluknings-perioder med corona… fordybelse i arbejdet med et tema eller en teknik var med til lade arbejdet blive en måde at komme videre på.

 Selvom deres arbejdspladser rent fysisk ligger langt fra hinanden, har de to kunstnere en stor berøringsflade: deres glæde ved at tage udgangspunkt i naturen, glæden ved at arbejde meget med farvernes spil og sammenhænge med motiver, overgangen mellem det abstrakte til det mere figurative … alt dette har deres fælles interesse.

De leger med deres kreativitet og de hjælper hinanden med at afprøve nye teknikker. 

 

Fernisering Lørd. d. 7.8 kl. 14.00

Hvor der vil være mulighed for at snakke med kunstnerne, og de byder for lidt forfriskninger

Del dette på din foretrukne platform

Læg en kommentar

Titel

Go to Top