Gruppen VI

12. november 2021 - 18. november 2021

Sidste år forhindrede Corona gruppen i at afholde deres årlige udstilling. og lige netop corona har også indflydelse på udstillingen, nogle har udnyttet den mere tid, som coronaen gav, til at få fremstillet en række nye værker, delvis inspireret af coronaen.

Der vises både billedkunst og kunsthåndværk.

Det bliver en meget alsidig udstilling, lige fra de stærke farver til de mere afdæmpede. Også kunstnernes valg af teknik og materiale er meget forskellig, og spænder over, akryl, olie, tusch, kridt, tegning, keramik m.m.

Udstillerne er: Bente Bryde, Aase Hyldal, Ingrid Jæger, Bente Rotzler, Ingrid Duus, Lisbeth Thejl Belschner, Jesus Ortega Aguilera og Lilian Meier.

 

I Galleri UNG KUNST

Forsætter udstillingen ”DRENGE DER GRÆDER”

Der er en udstilling af 17-årige Fabian Gydelund Møller som er født og opvokset i Odense.
Gennem sine akvareller forsøger Fabian at vække stemninger og følelser i tilskueren, samt skildre den menneskelige skrøbelighed vi alle besidder.

 

Fernisering Lørdag d. 13.11 kl. 14.00

Puls

5. november 2021 - 11. november 2021

Gruppen PULS glæder sig til igen at udstille på KunstPunkt. Gruppen dækker et bredt spekter af udtryksformer – der er tegninger, akvareller, malerier, og forskellige former for mixed media.

Der er store værker og små værker, en mangfoldig udstilling.

Gruppen består af 7 dedikerede kunstnere, der gennem mange år har arbejdet undersøgende og afprøvende med forskellige kunstneriske udtryksmåder. Gruppen opstod i samarbejdet med og glæden ved at arbejde med kunst og samarbejde omkring udstillinger på begge sider af Alssund.

Der er mange temaer i deres værker, men naturens elementer ses ofte i deres arbejder. Farveglæden og fordybelsen i et tema eller teknik ses tydeligt i de 7 kvinders udstilling.

Kom og få en snak med dem; der er fernisering lørdag d.6.11. kl. 14

Cirkler i kunsten

29. oktober 2021 - 4. november 2021

Traditionen tro har PALETPIGERNE og OPTIMISTERNE efterårsudstilling på KUNSTPUNKT i Augustenborg.

PALETPIGERNE  består af: Lene Netterstrøm, Ene Langmack og Gitte Reid alle med malerier.

OPTIMISTERNE består af:Sine Jakobsen, som arbejder med bark og Helen Laustsen med smykker.

Årets tema er: CIRKLER I KUNSTEN.

I UNG KUNST rummet: A afdelingen Kløverskolen.

Fernisering: Lørdag d. 30. okt. kl. 14.00

Åbningstider: Hverdage kl. 13-17 weekend kl. 11-17

Kære Helene

22. oktober 2021 - 28. oktober 2021

Helene Michelsen har malet sit sidste billede Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser, som hun solgte fra sit dejlige, gæstfrie hjem i Vemmingbund

Et langt kunstnerisk liv er slut og vi er mange, som savner hende og hele hendes udstråling.

Derfor har vi arrangeret en mindeudstilling, med et pluk af hendes omfattende kunst, hvoraf noget vil være til salg.

Åbningstiderne er: Hverdage kl. 13-17 weekend kl. 11-17

Lørd.23. okt. bydes der på en lille forfriskning – Helene s børn vil være tilstede

Spontant møde

9. oktober 2021 - 22. oktober 2021

Billedkunstner Sabrina Skovlund, glaskunstner Judith Kok og keramiker Charlotte Thygesen udstiller deres værker  hos Kunstpunkt i Augustenborg.

Ved et tilfældigt møde opstod spontant denne udstilling.

 Vi er tre kunstnere, som er forskellige steder  i livet med tre forskellige udtryksformer. Alligevel har vi formået at lave en udstilling som er spændende og det centrale for os alle tre er naturen som inspirationskilde.

KunstPunkt, Storegade 14 Augustenborg

Åbningstider: hverdage 13-17 Weekend: 11-17

Der er fernisering lørdag den 9.10. Kl 14.00

Ung kunst blomstrer

25. september 2021 - 3. oktober 2021

UNG KUNST BLOMSTRER I KUNSTPUNKT

Fra lørd. d. 25.9 til søndag d. 3.10.2021 indtager børn og unge KunstPunkt Storegade 14 Augustenborg. Åbent Hverdage 13-17 weekend 11-17

I den periode er det udelukkende de unge der har huset, hvor de vil vise værker med temaet blomster.

Der vil være ting i forskellige kategorier, så som foto, tegninger, perler, skulpturelt. digital kunst med mere.

Der er tilmeldt både enkeltpersoner, og skoler, så som Kegnæs friskole og Fördeschule, fordelt på alderen 7 – 16 år. Og i forbindelse med Åbent landbrug på Gråsten Landbrugsskole, tegnede omkring 70 børn og unge blomster, på FFKK`s (Flenborg fjords kunst og kultur forening) stand.

Der vil være præmie i 3 aldersgrupper, det er publikum og Kunstpunkt UNGE udvalget der kan stemme på værkerne.

Det er første gang at de unge har hele huset for sig selv, men resten af året har KunstPunkt et rum ”Galleri UNG KUNST”som er fortrinsvis er forbeholdt børn og unge, både instituere men også enkeltpersoner og små grupper, i alderen op til 20 år.

Impetus

15. september 2021 - 23. september 2021

IMPETUS

Bärbel Kock blev født på øen Rügen og tilbragte sin barndom og ungdom i Flensborg og har boet i Bremen siden 1990. ”

Det er nu et år siden, jeg havde muligheden på KunstPunkt at kunne udstille malerier, tegninger og objekter. Da jeg fik mange positive tilkendegivelser og havde mange hyggelige møder i det tidligere posthus i Augustenborg, spurgte jeg, om det var muligt at udstillile igen i år, og jeg er glad for at være her igen, ”siger Bärbel Kock.

Ligesom sidste år fulgte corona -situationen med os, men vi var fortrøstningsfulde. Dette kan også ses i titlen til udstillingen Impetus. Presset på kunstnerne er stort, fordi de endelig gerne vil kunne udstille helt frit igen. Der er også mange emner, der skal påpeges: klimaændringer, produktion af rent drikkevand, sundt, biologisk sundt, men også tilstrækkelig ernæring og fair trade i verden og meget mere. Samtidig må skønheden i naturen på vores unikke jord, som er alle menneskers opgave, der skal bevares, ikke ses bort fra i kunsten.

Mange nye billeder og objekter er blevet til, som vil blive vist sammen med etablerede værker i udstillingen. Kunstneren fra Bremen har mere end 50 medbragt. Og igen skriver hun yderligere tekster eller digte.

Bärbel Kock er medlem af KunstPunkt i Augustenborg, FFKK (Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening) og på IASE (International Artists Samfund Europa)

Udstillingen er fra 15.09. til 23.09.21 fra kl. 11 til 17. Bärbel Kock er til stede hver dag og glæder sig til de besøgende.

Lige for din fod

3. september 2021 - 12. september 2021

Inger Dethlefsen, Anne-Marie Just

Kunsthåndværker Marked 2021

28. august 2021 - 31. august 2021

Raku brænding i gården.

Du kan dekorere din egen skål – og vi brænder den.

To venner

6. august 2021 - 12. august 2021

DE TO VENNER, Kirsten Thilsing-Hansen fra Fyn og Hanne A. Jacobsen fra Als, udstiller igen sammen. Titlen på udstillingen er næsten indlysende:

Det er to venner, der igennem mange år har delt deres glæde ved interessen for at se på, undersøge og selv arbejde med de kunstneriske udtryk. Derudover er der andre årsager til, at titlen må siges at være velvalgt.

Titlen er så meget sigende: der er kun to udstillere, de har kendt hinanden igennem mere end 40 år, og deres venskab bygger bl.a. på deres fælles glæde ved at arbejde med kunst. Og venskabet og deres individuelle udvikling strækker sig over de mange år, De elsker at eksperimentere og afprøve, såvel materialer som teknikker.

 Så et besøg på deres udstilling vil give gæsterne mulighed for fordybe sig i mange facetter af kunst:  at se keramiske værker, malerier på såvel lærred for papir og pap. Der er tegninger med tusch og pen, der er også s’grafitto teknikker på en række mindre værker.

 Alt i alt vil de to kunstnere vise en del værker, som er lavet i de to nedluknings-perioder med corona… fordybelse i arbejdet med et tema eller en teknik var med til lade arbejdet blive en måde at komme videre på.

 Selvom deres arbejdspladser rent fysisk ligger langt fra hinanden, har de to kunstnere en stor berøringsflade: deres glæde ved at tage udgangspunkt i naturen, glæden ved at arbejde meget med farvernes spil og sammenhænge med motiver, overgangen mellem det abstrakte til det mere figurative … alt dette har deres fælles interesse.

De leger med deres kreativitet og de hjælper hinanden med at afprøve nye teknikker. 

 

Fernisering Lørd. d. 7.8 kl. 14.00

Hvor der vil være mulighed for at snakke med kunstnerne, og de byder for lidt forfriskninger

Eksperimenter og tilfældigt kaos

30. juli 2021 - 5. august 2021

KunstPunkt med glæde præsentere en billedkunstneren Birgitte Fylking  fra Køge.

Ferniseringen er lørdag d.31. juli kl. 14.00 hvor alle er velkomne

Birgitte Fylking, en billedkunstner fra Køge, udstiller i Kunstpunkt. Hendes malerierne er hovedsagelig abstrakt ekspressionisme udført i akryl og olie på lærred. Der vil også være arbejder med akvarel, tusch, farveblyant mm på papir.

 

Birgitte Fylking er autodidakt, har aldrig modtaget undervisning i maleri, men har fundet sin egen vej gennem farvernes verden.

 ”Det er – og har altid været – farverne, der både fascinerer og motiverer. Hvert eneste maleri er et eksperiment, der bringer hende et nyt sted hen.

Arbejdsprocessen er ustruktureret og tager udgangspunkt i et tilfældigt og ret kaotisk udtryk af farver, hvor der males og overmales i en uendelighed. Selvom det således er ret tilfældigt hvilken vej maleriet tager – er det forunderlige, at når hun står med det færdige maleri, oplever hun det som et hele, der taler sit eget sprog, og hvor intet mere er tilfældigt”.

10 år med kunstpunkt

18. juli 2021 - 29. juli 2021

Vi har samlet de fleste af de kunstnere, der udstillede på Kunstpunkts allerførste udstilling.

Desuden vises en række af de originale plakater fra de første 10 år.

Fernisering søndag den 18.7.2021 kl. 14-17

Kunst over gaden

26. juni 2021 - 15. juli 2021

Kunstpunkt har en forrygende alsidig og spændende udstilling denne sommer.

Vi kalder den ”Kunst over gaden” fordi den er blevet til i et samarbejde mellem Kunstværket og Kunstpunkt, og vi bor på hver vores side af Louise Augustas Plads i Augustenborg.

Der bliver vist en meget bred vifte af kunst for eksempel vævning, maleri, glaskunst,

Strikkede ting, filtbilleder, skulpturer og meget andet

Det helt særlige ved udstillingen er, at der hver dag vil være èn eller flere af kunstnerne til stede på udstillingen, hvor de arbejder med deres kunst. Der bliver spundet, vævet, malet, filtet o.s.v. Der bliver således mulighed for både at se de færdige værker og processen bag.

Kom og se, og få en snak med kunstnerne.

Udstilleren er: Bente Lauritzen, Ida Nielsen, Ulla Høi, Anne Hemmingsen, Johanne Jacobsen, Bente Rotzler, Lisbeth Holm, Ulrike Rasmussen, Lars Tholander, Bente Sloth Møller, Karen Anne Jørgensen, Christa Conradsen, Maja Einarsdottir, Judith Kok, Ria Korsholm Madsen

Kunstpunkt åben 2021

11. juni 2021 - 24. juni 2021

15 kunstnere viser så forskellige kunstarter som: Akrylmaleri, træsnit, filt og tekstil, papmache, skulpturer, oliemaleri på lærred, keramik og ler, akvareller og kulmaleri på lærred. Det bliver en spændende og alsidig udstilling.

Nu ikke så krukket

28. maj 2021 - 10. juni 2021

Det er min 6 udstilling og min 2 soloudstilling. Udstillingen denne gang handler om ikke at være så snobbet. Åbne armene og se hvad der sker omkring en. Der er så mange meninger om hvad der er rigtigt og forkert – hvad der er kunst og hvad der ikke er kunst. Jeg anser ikke mig selv som kunstner – men jeg har budskaber. Og jeg mener at alle kan noget, man kan ofte meget mere end man selv tror ( og end andre tror).

Jeg er ikke ude på at provokere, selv om nogle bliver meget provokeret af mig og det jeg gør med mine hænder …. Og min hjerne. Det handler om tekstil – strik – men også meget meget mere. Jeg vil hver dag kl 15.00 fortælle om baggrunden for udstillingen og tankerne bag det fremstillede – som også kaldes værker. Men det vil jeg gerne drøfte med dig.

 

Proces

8. maj 2021 - 27. maj 2021

En gruppeudstilling med Birgit Dalum, Bodil Høyer, Bodil Rosenberg, Britta Westhausen, Dorte Bundesen, Gitte Harslev, Josephine Ernst, Karen Serena, Line Taarnberg, Marianne Schou Nielsen, Ulla Mørch, Vibeke Winberg, og Åse Højer.

Fællesgrundlaget for denne udstilling er brugen af et instant-kamera både til inspiration og som et værktøj.

Vi vil vise hver vores proces fra idéoplæg, skitser og overvejelser til de færdigskabte værker.

Her får tilskuerne en sjælden mulighed for at følge den kreative proces og vores afsøgning af nye idéer og metoder.

Den kreative skitseproces er tit noget, man ikke ser anskueliggjort offentligt. Normalt er det kun det endelige resultat, som bliver udstillet, men her i dette projekt vil vi vise vejen fra inspiration, skitser, overvejelser og valg til færdigskabte værker. De færdige værker udgør malerier, grafik, tegning, foto og keramik

Petersen Tegl Ovn 2

23. april 2021 - 6. maj 2021

Lars Tholander

Censureret udstilling

7. december 2019 - 12. januar 2020

Helen Dalvig , Peter  K.Endres , Anette Slot , Kaj Flemming Nielsen , Jørgen  Hørning ,Kirsten Steenfatt , Jan V. Jensen , Anne-Marie Just , Hanne Jacobsen,  Mette Larsen, Beth Lehner , Leila Holberg , Claus Axelsen , Bodil Bjerregaard , Lotte Kejser ,Christel Burmeister-Gronau, Æja, Erik Pedersen, Lene Kjær Netterstrøm, Christel Burmeister-Gronau, Kirsten Stubben, Lilian Meier, Finn Vestergård Larsen, Ellen Madsen, Ilse Kristine Agerup, Karin Jensen, Lena Kristiansen, Lisbeth Thejl Belschner, Andreas Hens, Anne Østergaard, Mette Skov Mærsk, Ingrid Rästa –Thomsen, Anibal Kislo, Karin Smidt Philipsen, Conny Kristiansen, Rita Ballegaard, Ulrike H. Rasmussen, Selma Goebel, Else Fredlev, Henriette H. Rask Else Frøsig, Deborah  Damgaard-Hansen, Hanna Rask Grøndal, Christian Ristau, Mette Frøsig, Jan Malenda, Imke Splittgerber, Berit Marianne Kyed, Jutta Bollmann, Lone Hylander, Majbritt Biegel, by BEJ, Signe Kirstein Lanter, Bent Andersen, Anne Grethe Nielsen, Gurli Jansen, Helle Hee Degaardt, Elmar Mønster, Heidi Minetti, Janne Holbech,

Musikkens farver

15. november 2019 - 21. november 2019

Conni Sandholdt, Grethe T. Jørgensen, Hanne Jønsson, Johnny Frederiksen, Karen Restad, Lykke Bæk Seffinger, Poul Meier, Aase Simonsen
UNG KUNST: Oksbøl friskole 3. kl.

De 9 kvikke

12. april 2012 - 25. april 2012

Leila Holberg, Margit Christensen, Lars Tholander, Hanne Frederiksen, Karen Inge Andersen, Karin Jensen, Jytte Larsen, Hanne Steen, Birthe Anna

Påske

30. marts 2012 - 12. maj 2012

   

Ingelise Hansen

Maratonpainting

17. februar 2012 - 8. marts 2012

Gurli Vad Andersen m. fl.

Forargelsens hus

4. februar 2012 - 19. februar 2012

Arne Koben (A.P. Hansen), Anne Grethe Nielsen, Margit Eriksen, Margit Christensen, Bente Rotzler, Gurli Vad Andersen, Lars Tholander

1 års fødselsdagsudstilling Årets gang i Dannevang

2. december 2011 - 29. december 2011

Lone Kanne-Hansen, Henriette Andresen, Kirsten Nielsen, Edith Moldt, Bente Rotzler, Connie Nielson, Aase Hyldal, Karen Anne Jørgensen, Erik Pedersen,Lars Tholander, Gurli Vad Andersen, Anne Grethe Nielsen, Birthe Anna, Karen Billund,
UNG KUNST: MidtAls Friskole

18. november 2011 - 1. december 2011

  Jørgen Rubæk